Agenda

12 abril 2019

TERTÚLIA ANUL·LADA

Amb Jordi Villalobos arriba ‘La invasió dels ombrívols’

El meu nom és Jordi Villalobos, vaig néixer a Barcelona en 1966. Em vaig llicenciar com a enginyer tècnic en informàtica de sistemes i he treballat durant gairebé trenta anys ja, en diverses empreses del sector de les tecnologies de la informació. “La invasión de los sombríos” és la meva primera novel·la i el juny de 2018 vaig publicar “El retorno de los elfos”, el segon lliurament d’aquesta saga (Linderiun Tesarien Racem). Ja estic treballant en la tercera i última part que segurament es titularà “El albor de los dragones”.

“La invasión de los sombríos” porta ja cinc edicions en castellà. En el concurs SweekStars va ser guardonada amb el primer premi com a millor novel·la en castellà 2017:

https://blog.sweek.com/es/entrevista-jordi-villalobos-ganador-sweekstars/

Originalment escrita en castellà, però també està disponible en català, portuguès, italià i alemany en ebook, i durant aquest any ho estarà en francès, anglès, grec i japonès.

Les novel·les estan a punt de superar els 2.000 exemplars venuts (comptant tots els formats i idiomes). El meu principal motor comercial són les fires, especialment les medievals, on poso una parada i les vendes m’estan anant força bé.

“La invasió dels ombrívols” és l’adaptació al català de la primera novel·la de la saga i ben aviat iniciaré la traducció de la segona: “El retorn dels elfs”.

 

Lugar: Aula Maria Mercè Marçal - Canuda, 6 5a pl. Ateneu Barcelonès - Barcelona

Horario: 18.00

Organizador: El Laberinto de Ariadna - Presenta Dolors Fernández